За нас

КОИ СМЕ НИЕ И КАКВО ПРАВИМ?

Healthmag.bg 
е електронен портал за търговия с козметика, хранителни добавки, лекарствени средства, санитарни и превързочни материали и други медициски продукти.

Повече информация за нас:
Healthmag.bg е електронен портал за търговия на фирма Екомет 90 ЕООД.

Фирмата е създадена през 1994 година. С развиването на пазарната икономика в частния сектор, ние се утвърждаваме на българският пазар като производител и вносител на висококачествени продукти, предлагани на атрактивни цени, обслужващи сферата на здравеопазването. Дългогодишния ни опит в търговията е предпоставка да минем на едно ново и атрактивно ниво на пазара а именно електронната търговия, надявайки се да задоволим нуждите на крайния потребител. Богатата ни търговска практика спомага за налагането на качествени продукти, внос от нашата фирма или произведени от нас. Някои от тези атрактивни продукти, на които сме официални представители или производители можете да разгледате в раздел търговските марки или производители.

Ние разполагаме с екип от висококвалифицирани специалисти, хора с дългогодишен опит в бранша, които са готови да ви обслужат бързо, коректно и компетентно. Всъщност това са и нашите принципи на работа.
Искате да поръчате? Не се колебайте и го направете! Продуктите, които предлагаме са качествени и достъпни.

Местоположение

X