Доставка и плащане

УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА И НАЧИНИ ЗА ПЛАЩАНЕ

HealthMag

Доставка на поръчка от нашия онлайн магазин за територията на Република България се извършва от куриерските фирма Еконт Експрес ООД или СПИДИ АД, с които имаме сключен договор с преференциални цени за доставка.

Поръчките през електронния ни магазин се доставят до заявения от клиента адрес за сметка на клиента. Доставката на стоката може да се осъществи до 3 работни дни, в зависимост от населеното място и от деня на седмицата, в който е регистрирана поръчката. В определени случай е възможно забавяне по непредвидими от нас обстоятелства, като неблагоприятни метеорологични условия или празнични и почивни дни. В такъв случай е препоръчително да осъществите контакт с нас за уточняване на условията и времето за доставка. В повечето случаи доставките на заявени поръчки през електронния ни магазин, важат условията на доставка на избраната от Вас куриерска фирма.

Сумата за доставка на заявената през електронния ни магазин стока се калкулира в страницата за „Поръчка

Куриерски услуги на Еконт Експрес ООД

Всички пратки заявени с куриерска фирма Еконт Експрес ООД се доставят на при преференциални условия на следващия работен ден. До 13 ч. за пратки до врата, а за пратки до офис на Еконт Експрес – още на сутринта с отварянето на обекта. С изключение на населените места, които са по график. Вижте повече за условията на доставка на страницата на фирмата Еконт Експрес ООД тук >>

 Куриерски услуги на Спиди АД

Куриерска фирма СПИДИ АД извършва доставка на поръчаната от Вас стока от нашия онлайн магазин на преференциални условия, както за ВЪЗЛОЖИТЕЛЯ, така и за получателите на изпращаните от ВЪЗЛОЖИТЕЛ пратки, когато същите пътуват за тяхна сметка.

Експресна услуга – срок на доставка 1 работен ден.
Икономична услуга – срок на доставка 2 работни дни.
Градски куриер – София – София срок на доставка 1 или 2 дни.
Градски куриер – за София, в рамките на деня.

МОЖЕТЕ ДА ИЗБИРАТЕ МЕЖДУ ТРИ МЕТОДА НА ДОСТАВКА

  1. До адрес на клиента. ( Пратката се изпраща до посочения от Вас адрес на местоживеене или месторабота).
  2. До офис на Куриерската фирма. ( Пратката се изпраща до посочения от Вас офис на куриерската фирма ).
  3. До АПС – Автоматична пощенска станция. ( Пратката се изпраща до посочената от Вас АПС.

НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ

НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ

Заплащането на вашата поръчка става чрез наложен платеж – плащате в брой при получаване на стоката, доставена на посочения от вас адрес или офис на куриера.

ПО БАНКОВ ПЪТ

Банкова сметка на ЕКОМЕТ 90 ЕООД
Централна кооперативна банка
IBAN: BG08CECB979010F2108000
BIC: CECBBGSF

Ако изберете плащане по банка, посочете като забалежка в поръчката или чрез отделен e-mail, че ще извършите плащане по банков път, а в основанието за плащане впишете номера на поръчката.

X